Porer

Kanske du har sett små svarta prickar, i ansikte, på bröst eller andra delar av kroppen? Pormaskar är något som dyker upp då talg och pigment från din hud täpper igen en por. Pigmentet är det som gör att det ser ut som en svart prick. Om du trycker på denna prick, så kommer det ut som en liten mask och det är av detta som det fått sitt namn. Pormaskar förekommer ofta i ansiktet, gärna på näsan näsvecket, pannan samt hakan. Dock kan det även komma på kinderna, bröstet och ryggen. En pormask som är inflammerad, är en finne.

En del personer drabbas av att få mycket pormaskar, medan andra inte drabbas alls. De som drabbas av detta är sådana som har en stor produktion av talg i huden och det kan vara svårt att göra något åt det. Det som går att göra är att äta vitaminer och nyttigt överlag, då det kan ge en minskas produktion av talg.

 

Comments Off on Porer

Tags:

Konferens

Om man har en konferensverksamhet, så måste man kunna vara flexibel. Många gånger är det så att en konferens skiljer sig från en annan. Företag har ofta krav på hur de vill att deras konferenslokal ska vara och vad den ska vara utrustad med. Det är inte fel att se till att investera i konferensmöbler som går att möblera om på ett enkelt sätt. Det är inte sällan det faktiskt finns ett behov av detta. Idag finns det en mängd olika varianter av både konferensstolar och konferensbord. Många av dem har bra funktioner som gör att det blir lättare för både personal så väl som konferensgäster. Utöver bra bord och stolar så är det inte fel att även satsa på bra förvaringsvagnar och vagnar för att köra fram möblerna med.

 

Comments Off on Konferens

Tags: