Upp och ned

Bord som går upp och ned finns det ett antal varianter av. Några varianter är den som förekom i Saltkråkan där Melker brukade lyfta upp middagsbordet tillsammans med sina barn för att glädja hela familjen. Nu tillhör dock den typen av bord på höjden ovanligheten. Mer vanligt är nog helt enkelt ett fällbart bord som ju kan användas i många olika miljöer. Fungerar i ett näringsställe som har en uteservering och vill ta en borden på kvällen/natten och sedan enkelt sätta ut dem dagen därpå. Samma sätt i olika konferensmiljöer där antal deltagare kan variera så istället för att ha fasta bord så är det enklare att fälla upp bord vartefter deltagarna växlar. Även i kombination med kontorsstolar passar det bra. Det finns varianter där som är staplingsbara och passar utmärkt när man skall ha ett möte eller en renovering av något rum på kontoret och temporärt behöver flytta på de som arbetar där.

 

Comments Off on Upp och ned

Tags:

Comments are closed.